פורל שמו העברי הוא טרוטה ומשתייך למשפחת הסלמון. בשרו מוצק והוא דל בשומן ועשיר באומגה 3 ,הוא נוח להכנה ומתאים למגוון צורות: טיגון, אפיה, גריל, בישול ועוד. בארץ הוא גדל באזור נחל הדן. הפורל הוא הדג היחיד בארץ הגדל במי נחל זורמים המוזרמים לחוות הגידול ישירות מהמעין.ניתן להזמין את הדג נקי ושלם, פתוח מהגב, פילה או פרוס. כל שיטת חיתוך מתאימה לשיטת בישול אחרת ומכאן הבחירה בשיטת החיתוך. ניתן להזמין לפי מס` יחידות של דגים. כאשר מבקשים פילה חשוב להבין כי מכל דג יוצאים שני נתחי פילה. המחיר מתייחס למשקל לק"ג, אך החיוב נגזר לפי דג ועלות הקניה מהווה את מס` הדגים שביקשנו לרכוש.